Tak for denne gang

Dato: 2017-15-04 22:02:00
Så har SLZ lukket og slukket efter et vellykket PåskeLAN.
Vi vil gerne takke alle deltagere som var tilstede, for den gode opbakning og stemning.
Med dette sagt, havde vi nogle beklagelige situationer i forbindelse med vores CS:GO turnering, hvor nogle deltagere blev beskyldt for at have snydt, af andre deltagere i turneringen. Vi som SLZ synes dette er en meget uheldig udvikling og vi vil fremover gøre en større indsats for at undgå lignende situationer. Men dette kræver også en indsats fra jer, som deltagere i vores turneringer, for at udvise en hvis fairplay.
 
Vi som SLZ vil gerne give en undskyldning til Jacob Støvring og Magnus Toft fra YoungGuns, for den måde situationen blev håndteret på, som endte med at i forlod arrangementet. Vi fra SLZ håber at i vil tage imod denne undskyldning og vi håber rigtig meget at se jer igen til næste arrangement.

Sponsorer

alternative text
alternative text
alternative text