SLZ's Historie

SLZ startede i 1999, da tre unge (Jonas, Janus og Rune) efter utallige 'hjemme'-lans syntes de, der skete for lidt i Støvring og besluttede derfor at arrangere et netparty for de unge.
I starten brugte vi et mindre lokale i Stubhuset hvor kun ca. 15 deltog. Og vi var samtidig nødsaget til at låne primitivt udstyr, da vi ikke havde resourcer til andet.

Gennem de næste par år kom der støt og roligt flere deltagende, og vi benyttede os af forskellige lokaler i Stubhuset. Til sidst var vi så mange, at vi besluttede os for at prøve at leje hallen, som viste sig at blive en stor succes.

Efter et par lan's i hallen erkendte vi at arbejdsområdet var for stort for 3 mand og rekrutterede derfor yderligere 3 (Stig, Christian og Nils) så styrken nu var oppe på 6. Vi indså også at vores lånte udstyr var forældet og ikke længere levede op til vores krav - så vi købte derfor vores eget. Siden er der kommet mange ting til, bl.a. fik vi oprettet en hjemmeside som i dag lever på 4. generation. I takt med udviklingen rekrutterede vi løbende flere til crew som i dag består af 12 mand.

I marts 2008 lavede vi SLZ om til en forening med vedtægter, generalforsamling osv. Det gjorde vi for at SLZ kan blive ved med at udvikle sig, og som en metode til at tiltrække nyt blod der kan hjælpe med til at arrangere vores lan. Et år efter foreningen blev stiftet var der omkring 30 medlemmer.

I starten af september 2010 lejede vi et nyt og større klublokale, som tillod os at udvide vores klubaktiviteter - så nu mødes vi hver onsdag.

Sponsorer

© 1999 – 2024 Foreningen: Støvring LanZone
Udviklet af: 
Codafweb
Hvor stor en skærm har du lige?